Stefan Öhrman
Jag. Foto: Harhoff 2009
Fotograferare m.m. 

 

 

Jag heter Stefan Öhrman och föddes i den här kroppen strax utanför Göteborg i mitten av förra seklet. Jag håller nu för tiden mest till i Gysinge och Härjedalen när jag inte är ute på andra äventyr.

 

I det nya årtusendet har jag tagit upp mitt fotograferande på allvar igen. Med mina bilder vill jag lyfta fram det fantastiskt vackra som vi har runt omkring oss. Det där som vi alltför lätt missar om vi inte stannar upp för ett ögonblick och inte bara tittar utan tar till oss och upplever det vackra som faktiskt finns där. Upplevelser som allt för ofta bara glider obemärkt förbi, en stor del av verkligheten som vi riskerar att gå miste om.

Förutom det jag har för mig på torra land tänker jag ge mig ut på seglats igen. Jag ger mig av med Lady Stray så fort Madame Corona tillåter. Tanken är att först ta mig till södra europa. Sedan kanske ännu längre ut i vida värden via de sju haven. Kameran kommer givetvis att följa med och vara igång så ofta det går. Följ mig gärna på Facebook, där kommer jag att uppdatera med mer info och oftare. Eller klicka HÄR för att se bilder och få lite info om vad jag har för mig tillsammans med LADY STRAY.

Stefan

 

 

Home   Kontakt/Länkar