Home Nytt/News Bilder / Pictures
 

Musikmeditation

 
 


Jag arrangerar, med ojämna mellanrum och på begäran från hågade, musikmeditationer på Skaparbyn eller annan plats om önskemål finns.

Mina Musikmeditationer bygger på samma grundtanke som de Mantrameditationer som finns i ett otal varianter runt om i världen, men fördelen med Musikmeditation är att vi inte förknippar musik med samma religiösa mystik eller ”Hokuspokus” som vi gärna gör när vi skall använda ett ord eller en ramsa som vi inte har någon direkt koppling till eller kanske inte ens förstår innebörden av. När att vi fokuserar på musik får inte intellektet möjligheten att dominera på samma sätt som i en del andra varianter av meditation. Detta ger en djupare avspänning och det i sin tur en större möjlighet att komma i kontakt med ett djupare liggande medvetande. Jag väljer musik med så lite kopplingar och associationer som möjligt så att detta skall störa i meditationen.

När du kommit in i och praktiserat den här tekniken ett tag kan du använda den i stort sett i alla situationer och miljöer och med nästan vilken musik som helst.

 

Har du önskemål om andra typer av, eller "djupare", meditationer ordnar jag givetvis även det. Hör av dig till mig så kommer vi överens om tid, plats och allt annat.
 

_____________________________________________

 

 

Efter meditationerna ges de som vill möjlighet att få Oneness Blessing

 

_____________________________________________Stefan
 


   SKAPARBYN